Ervaar rust zowel in het hoofd als in het lichaam Rust geeft lichamelijk en geestelijk herstel Yoga workshops zijn leuk en inspirerend!

Workshops voor bedrijven

In uw organisatie ziet u graag medewerkers die hun werk met plezier en de juiste inzet uitvoeren. Daarnaast wilt u een goede omzet behalen en het ziekteverzuim omlaag brengen. Naast al uw werkzaamheden toont u zich bij voorkeur een betrokken werkgever. Dit zijn veel taken voor u. Ik kan u ontzorgen en de individuele medewerker helpen.

Onderwerpen zoals stress, re-integratie, communicatie en samenwerking en voeding behoren tot de mogelijkheden. Tijdens deze trainingen bied ik een combinatie van theorie- en praktijkopdrachten en ontspanningsoefeningen/yoga. Uiteraard is het ook mogelijk om voor uw bedrijf workshops op maat in overleg samen te stellen.

Wat zijn de voordelen:

 • Fittere medewerkers
 • Enthousiaste medewerkers
 • Minder ziekteverzuim
 • Medewerkers presteren beter

Ik geloof dat de benadering van de gezonde en gelukkige mens het beste kan worden gedaan vanuit het geheel.

Mijn vakgebieden:

 1. In de meest brede vorm plezier in je leven (vitaliteitscoach)
 2. Balans tussen lichaam en geest (yogadocent)
 3. Prettig voelen in jouw lijf (gewichtsconsulente)
 4. Sterk lichaam (fitnessinstructeur)
 5. Zelfvertrouwen (zwemonderwijzeres)

Bent u geïnteresseerd in mijn werkwijze? Ik maak graag vrijblijvend met u een afspraak.

Workshops voor scholen

Aanbod: Speciaal programma voor scholen “Keuzes en Yoga”.

Waar scholen een uitgelezen plek voor zijn, is het bieden van een diversiteit van handvatten aan leerlingen, welke hen helpen zich gezonder te voelen en zich met meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Wilt u verzuim terugdringen, gemotiveerde en fittere leerlingen die beter presteren?

Ik kan daarbij helpen met een speciaal ontwikkelde workshop “Keuzes en Yoga”.
In deze workshop wordt uitgebreid aandacht besteed aan onderwerpen zoals: het maken van allerlei keuzes op school en in het leven, bewustwording, het onderzoeken van de kwaliteiten van de leerlingen (daardoor meer zelfinzicht en zelfvertrouwen).

Tijdens de hiergenoemde speciale twee uur durende workshop bied ik een combinatie van theorie- en praktijkopdrachten en ontspannings- en yogaoefeningen. Dit type workshops heb ik de afgelopen jaren verzorgd op diverse scholen en jongerencentra en werden over het algemeen als heel leuk ervaren. Ik geef de yogales op een “luchtige” manier en deze wordt door de leerlingen en docenten zeker niet zweverig ervaren.

Daarnaast verzorg ik ook nog andere speciale Vitaliteitsworkshops die in principe “eyeopeners” zijn en nog meer geven inzicht in het eigen functioneren. Resultaat: een gezonder lichaam en meer energie.

Keuze uit onder andere de volgende onderwerpen:

 • Voeding
 • Sport
 • Slapen
 • Stressmanagement