[layerslider id="1"]

Mijn naam is Ellen Koot.

Mijn bedrijf heet Body and Mind Coach en ik ben werkzaam als yogadocente en vitaliteitscoach. Daarnaast heb ik ervaring als gewichtsconsulente, zwemonderwijzeres en fitnessinstructeur.

Het leven heeft mij een aantal belangrijke lessen geleerd over geluk. Toen ik kind was, voelde ik mij gelukkig, maar naarmate ik ouder werd, raakte ik het gevoel meer en meer kwijt.

Inmiddels 20 jaar oud wilde ik dit bereiken door te voldoen aan een ideaalbeeld: mooi, zelfverzekerd en superslank. Ik richtte me op weinig eten en het tellen van calorieën. Uiteindelijk bereikte ik mijn slanke ideaalbeeld en verwachtte dat ik zou stralen van geluk, maar helaas.

Ik kwam erachter dat mijn uiterlijk en goede relaties met mensen positief op mijn gevoel kunnen werken, maar mij uiteindelijk niet gelukkig maken.

Het echte gevoel komt van binnenuit wanneer je jezelf kunt geven wat je nodig hebt. Als je leert accepteren wie je werkelijk bent en andere mensen in hun waarde kunt laten. Een hele mooie ontdekkingstocht!

Nu kan ik in mijn werk als yogadocente en vitaliteitscoach een bijdrage leveren door middel van deze inzichten. Ik word er oprecht blij van als ik mensen kan helpen hun levensstijl te verbeteren en het geluk in zichzelf te (her-)vinden.