Een vernieuwde website dus ook een hele nieuwe blog.

4 jaar Body and Mind Coach: een terugblik

Op 1 januari 2015, bijna 4 jaar geleden, startte ik officieel met mijn bedrijf Body and Mind Coach. Ik keek ernaar uit om mensen te helpen op vele gebieden van gezondheid: voeding, beweging en sporten, bewustwording en geluk. Door mijn kennis en ervaring als zwemonderwijzer, fitnessinstructeur, gewichtsconsulente en yogadocent vond ik dat ik best veel te bieden had.

Door de jaren heen, leerde ik heel veel mensen kennen: kleine kinderen gaf ik les bij de BSO Zus en Zo (intensief, maar erg leuk), jongeren op scholen (voorlichtingsworkshops o.a. over voeding, roken, pesten en ook yogalessen), werkte voor een jongerencentrum waar ik ook workshops en yogalessen gaf. Bij verschillende bedrijven, o.a. een ziekenhuis, kinderopvang en sportscholen gaf ik voorlichting en yogaworkshops. Daarnaast coachte ik mensen thuis en gaf workshops voor particulieren.

Ook schrijf ik met veel plezier alweer anderhalf jaar elke maand een column over allerlei onderwerpen m.b.t. gezondheid en geluk voor de krant De Postiljon.

De kern van mijn bedrijf blijven mijn vaste yogagroepen op dinsdagavond in Zoetermeer en donderdagavond in Bleiswijk.

Privé leverde mijn werk mij nieuwe vrienden en goede kennissen op, een grote meerwaarde in mijn leven!

Ik kan rustig zeggen dat ik erg geniet en met veel plezier terugkijk op de afgelopen jaren en nog vol zit met plannen voor de toekomst! Ik ben heel benieuwd naar wat er de komende jaren gaat komen, en kijk er zeker naar uit!

Ellen