[layerslider id="1"]

Positieve benadering van de leerlingen. “Niks moet, alles mag”. Duidelijke uitleg van de oefeningen. Ellen houdt rekening met de (on)mogelijkheden van de leerlingen.

Dries Kelderman

Docent bewegingsonderwijs, Christelijk College "De Noordgauw"

Wij hebben een workshop “Keuzes in je leven en Yoga” speciaal voor de mantelzorgers in Heerde gevolgd bij Ellen. Het was heel nuttig om te horen hoe je je bewust kunt worden van de keuzes die je in je leven maakt en ook in “het hier en nu” te leven. De yogaoefeningen zorgden voor bewustwording en ontspanning van het lichaam. De workshop is een aanrader voor iedereen! We gaan voor een vervolg!

Linda Seinstra

Social Worker, Gemeente Heerde

Workshop “keuzes in het leven” en yoga aan mantelzorgers: fijne kennismaking met yoga en ontspanning, Ellen is een vrolijke en spontane coach!

Charlotte Maliepaard

Stagiaire, Koppel-swoe

Tijdens de zomerschool van de gemeente Heerde en Epe 2020 heeft Ellen drie keer aan de onder- en bovenbouwgroep een yogales gegeven. De kinderen hebben dit heel erg positief ervaren. Ellen voelde de groepen perfect aan en speelde daar goed op in. Een mooi moment voor de kinderen om even stil te staan bij zichzelf. Juist door de herhaling voelde de kinderen zich vertrouwd bij Ellen. Bedankt voor je inzet Ellen!

Larisa Brinkhoff-Lentjes

JOGG-regisseur Epe

We kwamen Ellen eigenlijk  “zomaar” tegen bij de BSO en van het een kwam het ander. We hebben haar uitgenodigd om een leuke workshop yoga te geven tijdens de vakantieperiode bij de BSO in Vaassen. Sommige kinderen kenden yoga al en waren direct enthousiast, anderen moesten even wennen. Ellen ging hier op een speelse manier mee om, waardoor uiteindelijk alle kinderen – jong & oud – met veel plezier mee hebben gedaan! Zeker voor herhaling vatbaar!

Michelle Bleijerveld

Pedagogisch medewerkster, KOM Kinderopvang

Ellen Koot heeft ons team locatiehoofden een workshop Mindfulness gegeven ter afsluiting van het schooljaar. We vonden deze waardevol. Naast de introductie van de betekenis van Mindfulness, hebben wij o.a. ontspannings- en ademhalingsoefeningen gedaan. Ook mochten wij nadenken over de vraag wie de belangrijkste persoon is in ons leven is, bewustwording, over goed voor jezelf zorgen en juiste keuzes maken. De volgende vraag is mij persoonlijk bij gebleven. “Als je 80 jaar bent en je kijkt terug op je leven, waar wil je dan geen spijt hebben? Heb je de dingen gedaan die je wilde doen?” Wat fijn was, is dat Ellen open stond voor kritische vragen uit het team, ze heeft genoeg ervaring merk je en is prettig in de omgang. We voelden ons allen gezien en gehoord en hebben ook lol gehad. Al met al een hele aangename relaxte ervaring.

Pam Post

vestigingsmanager , BSO Zus en Zo

Superleuke yogalessen van Ellen gehad. Ellen past de les goed aan op de sfeer en dynamiek van de groep. De leerlingen werden geïnspireerd en hebben technieken geleerd om zich te concentreren. De leerlingen waren erg enthousiast en riepen een week later: “Yes! We hebben weer Yoga!”

Karla Wieten

docent LO, Melanchthon Business school

Ellen Koot is een deskundige en enthousiaste dame die regelmatig voor het LangeLand Ziekenhuis een bijdrage levert aan het thema vitaliteit. Haar aanbod in workshops is divers. Wij hebben Ellen ingezet op de workshops yoga, ontspanning, mindful, voeding, gewoontes, sport en bewegen. De workshops worden door onze medewerkers positief gewaardeerd en kan ik zeker aanbevelen bij organisaties die met vitaliteit aan de slag willen.

Marinka Oudshoorn

Personeelsadviseur, LangeLand Ziekenhuis

Op verschillende locaties van Kinderopvang Zus en Zo wordt Flex & Relax (kinderyoga) gegeven. De kinderen vinden de lessen erg leuk, leren de oefeningen en vinden het fantastisch om zelf oefeningen voor te doen. Wij blijven de workshops op locaties voor de kinderen zeker aanbieden en zijn nu zelfs gestart met een les voor personeel in de avond. Helemaal leuk!

Tessa Mostert

Activiteiten/evenementen coördinator & trainer , BSO Zus en Zo

Workshops bedrijven Ellen Koot is echt een mensen mens en helpt anderen om lekker in hun vel te zitten door middel van yoga en mindfulness. Ik vind het leuk om in vitaliteitstrajecten met Ellen samen te werken, de deelnemers zijn heel enthousiast en de evaluaties altijd zeer goed. Het is voor deelnemers echt een startpunt om meer tijd in zichzelf te investeren.

Yvette Visser

vitaliteitsadviseur, TRAJECT Coaching

Goede afwisseling tussen rust en verschillende bewegingen. Een leuke, vrije les voor de leerlingen, niet te streng.

Stefan Grootenboer

docent LO, Picasso Lyceum

De presentatie door Ellen van de 3 workshops over gezonde voeding, uiterlijk, sport en Flex & Relax (yoga) vond ik heel leuk. Zij is heel betrokken bij de meiden en past zich goed aan bij deze groep. Ik vond de hele cursus boeiend, het leert je een balans te vinden tussen je mind en je lichaam. Het was een compleet plaatje. Mooie mix van theorie en praktijk.

Lina

jongerenwerker, Lansingerland

Ik heb bij Ellen een workshop yoga gevolgd. Bijzonder prettig, de sfeer was goed en ontspannen. Je hield rekening met de mogelijkheden en waar de groep moeite mee had. Ik zie er naar uit om meerdere lessen bij je te volgen!

Irene

Ik vind yoga een goede manier om in ontspanning te werken aan je souplesse en balans. Het is een goede aanvulling op andere sporten en activiteiten en ook in het dagelijkse leven heb ik profijt van je yogalessen. Ik vind de manier waarop je de yogalessen aanbied heel fijn, je hebt een prettige energie en de lessen hebben een goede balans tussen ontspanning en inspanning. En fijn dat er ook ruimte is voor een geintje zo nu en dan.

Madeleine

Jouw lessen zijn een verademing in de verder altijd hollen en stilstaan-week. Een oase van kalmte en rust, met ruimte om te lachen en een serieus gesprek. Ik steek er erg veel van op en merk bovendien dat mijn lichaam er positief op reageert. Er zit duidelijk vooruitgang in qua soepelheid. Ik ben dan ook enorm tevreden en kijk altijd uit naar de donderdagavond. Dank je wel!

Stacha

Ik vond de Flex & Relax Workshop aan de kinderen van groep 8 leerzaam en relaxed. Er hing een fijne sfeer en ze vonden het leuk om deze les te doen.

Iris Langenberg

docent groep 8, school De Edelsteen

De kinderen van het Alfrink zijn bijzonder enthousiast over de ‘ontspanningslessen’. Ook verschillende collega’s hebben al mogen genieten van een yoga workshop. In het hectische en stressvolle leventje op de middelbare school is dit een heerlijk momentje voor jezelf. Wij zijn een zeer tevreden afnemer.

Ralph van der Velde

Docent LO, Alfrink College Zoetermeer

Mijn allereerste yoga les vond ik bijzonder moeilijk, omdat ik niet echt lenig ben. Veel oefeningen kreeg ik niet voor elkaar. Jij wist mij toen te vertellen dat ik dan juist progressie zou gaan maken. Inderdaad, nu een aantal lessen verder gaat het steeds beter en ga ik het steeds leuker vinden. Dank je wel voor jouw aanmoediging en jouw leuke lessen.

Jeannet