Net als yoga, is lekker wandelen in het bos bij Heerde goed en rustgevend voor jouw lichaam en geest. Wandelyoga is een combinatie van een heerlijke wandeling in de buitenlucht, met enkele oefeningen geïnspireerd op yoga. De oefeningen zijn staand en lopend. Je hoeft dus geen yogamat mee te nemen. Doe je wandelschoenen aan en kom mee!

Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen die van wandelen houdt. Je hoeft dus geen specifieke yoga ervaring te hebben om mee te kunnen doen. We gaan wandelen en op mooie plekjes in het bos en op de heide. Tussendoor doen we verschillende oefeningen op het gebied van yoga, ademhaling, soepele beweging en mindfulness. Wandelyoga bevat dus de voordelen van een fijne wandeltocht, met als extra’s een sociaal component en de rustgevende en versoepelende eigenschappen van yoga!

Laat je verrassen door wat wandelyoga voor jou kan betekenen. Misschien voel je je wel energieker; rustiger in je hoofd; dichter bij de natuur; en kom je als herboren terug! Meer info: www.wandelyoganederland.nl

Je kunt meedoen met Wandelyoga op vrijdagochtend 9 april van 10.00 – 11.00 uur of zondagochtend 11 april van 10.00 – 11.00 uur. De 1e les is gratis. Wel van tevoren aanmelden (zie hieronder) in verband met beperkt aantal plaatsen.

Aanmelden: Ellen Koot

Info@bodyandmindcoach.nl