[layerslider id="3"]

Vitaliteit coaching voor iedereen

Eerste gesprek gratis!

Wil je meer rust en ontspanning ervaren, beter begrijpen wie je bent en wat je wilt of je fitter en gezonder voelen? Dan is vitaliteit coaching van Ellen Koot zeker iets voor jou.

Wat is vitaliteit coaching?

Bij vitaliteit coaching wordt stilgestaan bij wie je bent als persoon, wat je wilt in het leven en hoe je dit kunt bereiken. Vitaliteit coaching heeft tot doel je te helpen jouw energie, emotionele gezondheid, leefstijl en welzijn te optimaliseren. Ik luister naar jouw specifieke behoeften en help je de levensveranderingen te maken die je wilt.

Ook kan vitaliteit coaching zeer waardevol zijn als ondersteuning om de onvermijdelijke tegenslagen en moeilijke ervaringen in het leven zo goed mogelijk te navigeren en om hier nog beter en sterker uit te komen.

Vitaliteit coaching kan een verandering voor je leven betekenen

Bij de vitaliteit coaching zal je meer persoonlijke inzichten opdoen en levensveranderende keuzes kunnen maken die een blijvend positief effect zullen hebben op jou en de mensen om je heen.

Voor wie is vitaliteit coaching?

De jongeren en volwassenen die bij mij komen voor vitaliteit coaching bevinden zich meestal in één van de volgende situaties. In het eerste geval gaan dingen al heel goed en wil de persoon nog meer uit het leven halen: meer geluk, betere gezondheid, meer energie, meer betekenis, meer succes in het bereiken van doelen of meer vervullende relaties. In het tweede geval maakt de persoon een moeilijke periode in het leven door en kan hulp gebruiken om beter hiermee om te gaan. In beide situaties is vitaliteit coaching waardevol.

Met welke vragen kan ik onder andere bij vitaliteit coaching terecht?

  • Wat maakt mij echt gelukkig?
  • Hoe krijg ik meer energie en ga ik mij fitter voelen?
  • Hoe verander ik mijn voedingspatroon?
  • Welke vorm van bewegen of sporten past bij mij?
  • Hoe leer ik mij beter te ontspannen en slapen?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Wat is het doel van mijn leven?
  • Hoe kan ik het beste omgaan met tegenslagen en situaties in het leven?
  • Hoe kan ik alles uit het leven halen?

Op welke manier kan je coaching krijgen?

Je kunt kiezen uit twee type coaching.

Online coaching

Hierbij hebben wij contact via Skype of via Microsoft Teams. Je ontvangt coaching vanuit huis, een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Alle zaken op het gebied van vitaliteit die jou bezighouden bespreken we en werken samen jouw coachdoelen uit. 

Wandelcoaching

Hierbij ga je samen met coach Ellen de natuur in en merk je het bijzondere effect van deze speciale coachvorm. Je zult merken dat onze gesprekken makkelijk verlopen en ondervindt meer rust. Stil zijn en gewoon de omgeving ervaren kunnen daarbij ook een onderdeel zijn.

Juist in de natuur lukt het om bijzonder goed om je hoofd leeg te maken en kom je vaak tot unieke inzichten. Daarnaast ben je lekker in beweging wat tegelijkertijd zo een extra meerwaarde aan de coaching geeft. 

Hoe werkt Ellen van Body and Mind Coach?

Ik gebruik verschillende methodes om je inzicht te geven in hoe je momenteel in het leven staat en wat je zou kunnen veranderen zodat je meer ruimte gaat ervaren en prettiger in het leven komt te staan. Bewustwording is een boeiend onderdeel van mijn werkwijze.

Tijdens ons gratis oriëntatiegesprek over een vitalere levensstijl neem ik de tijd om jou beter te leren kennen. Wij bespreken wat jouw doelstellingen zijn en hoe ik daar het beste mee kan helpen. Ook vertel ik het een en ander over mijn werkwijze. Vanuit mijn werk als vitaliteitscoach, yogadocent en gewichtsconsulente maar ook vanuit persoonlijke ervaringen onderzoek ik samen met jou de oorzaken en werken we naar een oplossing toe. Een open, eerlijke en oprechte communicatie is daarbij heel belangrijk.

Hoe lang duurt een gesprek en wat zijn de kosten voor de vervolg coaching gesprekken?

Vervolgafspraken zijn uiteraard mogelijk in overleg afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Een consult duurt ongeveer 1 uur. De kosten bedragen per gesprek:

€ 35,- (tot en met 18 jaar)

€ 45,- (19 jaar en ouder)

Ga naar “contact” op deze website en meld je aan voor een gratis oriëntatiegesprek en ervaar zelf wat ik voor je kan betekenen.